DermoXEN - DermoXEN

Expertul în igiena intimă feminină

DermoXEN este ideea dvs. Pentru o stare de bine naturală, siguranță, blândețe și inovație, sumarizată într-o linie de produse, concepută pentru a satisface nevoia de protecție a femeilor de toate vârstele din întreaga lume.

Fiecare femeie știe că totul se schimbă în mod constant, în primul rând, în interiorul lumii ei. De aceea este necesar să avem grijă de noi înșine, pornind de la cele mai intime părți ale corpului nostru.

DermoXEN este o linie de produse special concepute pentru igiena intimă zilnică și pentru a urma femeile din copilărie până la vârsta fertilă sau chiar până la menopauză. Respectă pH-ul fiziologic al zonei intime, datorită formulărilor inovatoare, complet sigure chiar și pe pielea cea mai sensibilă și intolerantă.

DermoXEN este primul aliat al stării de bine intime a femeilor.

Acesta a fost conceput pentru a preveni și a combate acele dureri legate de părțile intime feminine, datorită alegerii materiilor prime inovatoare de origine naturală, selectate de la început, pentru a garanta dermocompatibilitatea, siguranța și eficacitatea în diferitele faze ale viața femeii.