Dermoxen curățare intimă 4GIRLS - DermoXEN
cid_ii_15338d08b230b2f9 Fara Parabeni, SLS și SLES .Testat dermatologic.
cid_ii_15338d08f64e0d05 Este bine tolerat pe piele și pe epiteliul vaginal.
cid_ii_15338d09165e28a6 Testat pentru nichel, crom, cobalt, mercur și paladiu.
cid_ii_15338d08eb8caba1 Cu surfactanți derivați natural. Mai mult de 95% din ingrediente naturale.
Farmacia În farmacie


Obiceiurile bune sunt transmise de la mamă la fiică

Gel intim

4 GIRLS

Cu fibre Prebiotice naturale


DermoXEN cleanser intim 4 GIRLS, conceput pentru igiena intimă zilnică a fetelor prepubertale, este recomandat ca tratament adjuvant pentru prevenirea problemelor intime care caracterizează această perioadă de viață. Datorită formulei sale cu fibre prebiotice, respectă pH-ul vaginal, tipic acestei faze de viață, cu acțiunea sa de curățare delicată. Fara parfum, fara alergeni.

Extractele de propolis și uleiul de Neem: ajuta la crearea unui mediu ostil pentru atacurile bacteriene "rele" și asigură hidratarea și ușurarea.

Fibrele prebiotice: favorizează proliferarea normală a Lactobacilli și protejează ecosistemul vaginal delicat al fetițelor.

Pentru igiena intimă zilnică a fetelor mici și a fetelor prepubertale, de asemenea pentru cei care frecventează locuri cu risc de contaminare (sală de gimnastică, piscină). Ideal pentru prevenirea disconfortului .

Aplicați o cantitate mică de produs pe pielea umedă (apăsați de două ori dozatorul) și masați ușor. Clătiți cu apă limpede și uscați cu atenție.

UZ EXTERN

Atenție: produsul nu este potrivit pentru persoanele care prezintă intoleranță la unul dintre ingrediente.