Dermoxen VITEXYL gel de lubrifiere - DermoXEN
cid_ii_15338d08b230b2f9 Fara Parabeni, tiazolinone și fără silicon.
cid_ii_15338d08f64e0d05 Testul in vitro al toleranței.
cid_ii_15338d09165e28a6 Testat cu nichel.
cid_ii_15338d08eb8caba1 Fara Parfum, ulei mineral și colorant.
Farmacia În farmacie


Dermoxen Gel de lubrifiere

VITEXYL

Dispozitiv medical


DermoXEN VITEXYL este un gel lubrifiant cu proprietăți calmante, hidratante și protectoare față de membrana mucoasă vaginală. Datorită acțiunii combinate a ingredientelor sale active, aceasta formează un strat ușor care exercită o acțiune protectoare și hrănitoare.

Ambalat cu aplicatori simplu de utilizat, cu o singură doză, acesta poate fi folosit în siguranță. Este, de asemenea, recomandat ca un tratament calmant, ori de câte ori este nevoie să se găsească o rezolvare a  problemele legate de uscăciunea vaginală datorită unor cauze diferite, în special în timpul menopauzei și perimenopauzei.

Vitex Agnus castus: este planta potrivită pentru tratarea sindromului premenstrual. Acesta restabilește nivelurile normale de prolactină și contribuie la menținerea echilibrului vaginal corect între estrogeni și progesteroni. Este un tratament adjuvant al problemelor tipice ale menopauzei.

Pantenol (vitamina B5): are o acțiune profundă de hidratare.

Sorbitol: acționează ca fibre prebiotice, favorizând flora vaginală normală.

Acidul hialuronic: creează o barieră asupra membranelor mucoase intime, prevenind durerea în timpul actului sexual și intervenind în procesul de proliferare a celulelor.

  • În timpul menopauzei și perimenopauzei
  • Pentru hidratarea vaginală normală
  • În caz de uscăciune sau atrofie vaginală, ca agent de calmare
  • Pentru a evita dispareunia și, în consecință, iritații dureroase în timpul relațiilor sexuale

Aplicați produsul ori de câte ori suferiți de uscăciune vaginală, respectând precauțiile de igienă de rutină. O aplicare pe zi, timp de cel puțin șapte zile, după o igienă intimă normală, care se poate face în cicluri repetate.

Dermoxen VITEXYL gel este un dispozitiv medical, vă rugăm să citiți cu atenție prospectul înainte de utilizare.

Avertismente: Produsul nu irită pielea și, în general, este bine tolerat. Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingrediente. Dacă apare iritație, nu mai utilizați produsul. Dacă observați orice reacții adverse care nu apar în prospect, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră. Produsul nu este destinat tratării rănilor de piele. Nu utilizați în cazul rănilor vaginale.